Tripadvisor har gett oss ett certifikat!

Vi har fått ett intyg från Tripadvisor ”för att konsekvent uppnått höga betyg från resenärer”. Vi är oerhört stolta över att få denna utmärkelse, men mest av allt, tack för all positiv energi ni besökare ger oss! Detta kommer definitivt att ge oss energi att fortsätta att arbeta hårt för att sprida Saab-andan under många år framöver.

Klassisk keps tillbaka i lager!

Den klassiska Saab Car Museum-kepsen är tillbaka i lager. Du finner den i vår webshop.

Saab från generation till generation – Miniutställning kring bilism

posterstop-estetelever

Den 6 december kl. 13.00-16.00 inviger vi den nya miniutställningen inom Bilism-temat.

Estetelever från Folkuniversitetets gymnasium i Trollhättan har under hösten 2016 mött, skapat med, och lyssnat till, en förskoleklass och SAAB-veteraner. Nu visas resultatet av detta kompetensväxlingsprojektet i form av en mini-utställning på Saab Car Museum.

Det bjuds på fri entré och snacks på vernissagen mellan kl. 13-16.

Miniutställningen kommer att finnas hos oss året ut.

Dela med dig

Webbshop